Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012

Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα  Τρίτη 14 Αυγούστου  2012  :
 
 ~***  Δέσποινα μου Θεοτόκε η ελπίς μου η ισχύς μου, η το αγαλλίαμα μου,η του κόσμου σωτηρία η των εναθλούντων μόνη έτοιμος επικουρία, Σε Παρθένε ικετεύω και θερμώς επικαλούμαι την Σην χάριν μοι παράσχου ολοψύχως εξαιτούμαι.
ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!

 -Είσαι μόνο 20 χρονών
-Και τι έγινε λοιπόν
-Έχεις τόσα πραγματα να δεις
-Στο μυαλό δεν θα μπεις
-Κάτι σε κρατάει από το χθες
-Οι κακές επιλογές
-Είσαι μόνο 20 χρονών
-Μόνο προς το παρόν
Το ποντικάκι κοντά στην ενημέρωσή μας
~***ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΚΥΦΤΟΙ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΩΑ ΜΑΝΑ.
***Η καταστροφική πολιτική του μνημονίου έχει κάνει στάχτη όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης. Δεν έχουμε ανάγκη από εφεδρεία και απολύσεις, αλλά από αναμόρφωση του Δημοσίου τομέα. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να εργαστούμε παραγωγικά με στόχο την αναδιάταξη της Εθνικής μας οικονομίας.


~*** Ενεργό το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας!

~ Άκυρη η Συνθήκη της Λοζάννης!

Ναι ρε, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ! Διεκδικούμε ΟΛΑ τα Ελληνικά Εδάφη που μας έκλεψαν και κάθε σωστός Έλληνας Πατριώτης πιστεύει πως Ελλάδα είναι εκεί που υπάρχουν τα οστά και ενός έστω Έλληνα πολεμιστή!... Όσο μακριά και από την μητροπολιτική Ελλάδα να βρίσκεται αυτός ο τόπος! Και πρέπει να καταδικάζει το Εθνοπροδοτικό Σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου-Μινέικο «Δεν διεκδικούμε τίποτα»! Όχι: Διεκδικούμε και Παραδιεκδικούμε!... Τέλος στην πολιτική των Εθνικών Υποχωρήσεων, που εγκαινίασε η «μεταπολίτευση» του 1974 των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων...

Η Ελλάδα λοιπόν διεκδικεί και πρέπει να διεκδικεί πρώτα απ’ όλα ΟΛΕΣ τις Σκλάβες Πατρίδες και βασικά την Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο, την Μικρά Ασία, τον Πόντο, την Ανατολική Ρωμυλία, την Ανατολική Θράκη και, βεβαίως, την Βόρειο Μακεδονία!... Γιατί όσο εμείς δεν διεκδικούμε σαν Έθνος και σαν Κράτος, δίνουμε το «δικαίωμα» στους άλλους να προβάλλουν άδικες διεκδικήσεις σε βάρος μας, όπως π.χ. συμβαίνει με τους ανθρωπόμορφους πιθήκους των Τιράνων, που – ενώ μας άρπαξαν την Ιερή Ελληνική Γη της Βορείου Ηπείρου όχι με πόλεμο, αλλά με δόλο, με πλάτες άλλων – έχουν το θράσος να μιλάνε για «Τσαμουριά» και για Αλβανία που φτάνει μέχρι το... Μεσολόγγι!!! Κόψτε τους τα πόδια ρε, λέω εγώ! Που ενώ κατέχουνε παράνομα (όπως θα δείξω πιο κάτω) την Ελληνική μας Γη, τολμούνε λόγω της δειλίας των Εθνοπροδοτών «μας» να κάνουνε λόγο για «Τσάμηδες» και άλλες τέτοιες βλακείες!...

Όσο αφορά λοιπόν την Βόρειο Ήπειρο πρέπει να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ όχι απλά για λόγους ιστορικούς και συναισθηματικούς και όχι μόνο επειδή εκεί βρίσκονται όμηροι των υπανθρώπων Ομοεθνείς ΜΑΣ. Αλλά επίσης και για λόγους νομικούς και διεθνούς δικαιοσύνης, αφού υπάρχει ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ το περίφημο Πρωτόκολλο της Κέρκυρας! Ένα Πρωτόκολλο που υπογράφτηκε στις 17 Μαΐου 1914 ανάμεσα στην κυβέρνηση των αλβανικών φιδιών και την Αυτόνομη Δημοκρατία της Βορείου Ηπείρου, που κηρύξανε ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ οι Ελληνόψυχοι της Ιερής ΜΑΣ Γης με πρωθυπουργό τον Γεώργιο Χρηστάκη-Ζωγράφο! Και τι μας κάνανε τότε;

ΟΛΟΣ ο κόσμος κατάλαβε ότι είχαμε δίκιο, ακόμα και οι ίδιοι οι φανατικοί μας Εχθροί, οι Αλβανοί (δεν υπάρχει άλλος λαός πάνω στον κόσμο που να μας μισεί με τόσο πάθος!...), που αναγκαστήκανε να καθίσουνε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να υπογράψουνε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, που αναγνώριζε την Αυτόνομη Ήπειρο! Που θα ήτανε βέβαια το πρώτο βήμα για την ενσωμάτωσή της στην Ελλάδα, ενώ – αν και παρέμενε τυπικά στα όρια του κράτους των γύφτων – θα είχε τους δικούς της νόμους, την δική της κυβέρνηση, την δική της εξωτερική πολιτική και τόσα άλλα!... Και αυτό το γεγονός δείχνει ότι όταν εμείς οι Έλληνες είμαστε αποφασισμένοι, τότε πετυχαίνουμε ΠΟΛΛΑ!

Καταλάβανε λοιπόν τότε, το 1914, σε όλο τον κόσμο την τεράστια αδικία που έγινε σε βάρος της Ελλάδας, αφού η Βόρεια Ήπειρος κανονικά έπρεπε να προσαρτηθεί στην Ελλάδα το 1912, με τους Βαλκανικούς πολέμους, που στο κάτω-κάτω είμασταν Νικητές! Αλλά, δυστυχώς, ένα μισελληνικό σκουλήκι, ο τότε εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργός της Ιταλίας... «σκύλιασε» και τελικά κατάφερε να αποσπάσει την περιοχή αυτή από την Ελλάδα και να την δώσει στην Αλβανία! Η οποία τότε μόλις έκανε το ανιστόρητο κράτος της (δεν υπήρχε ποτέ πριν στην Ιστορία...) και πήρε τα Ελληνικά Εδάφη χωρίς κανένα δικαίωμα και χωρίς να μας έχει νικήσει πριν σε πόλεμο!!! Φοβερή αδικία σε βάρος του Ελληνισμού, που όμως κάπως «μετρίαζε» το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, που αναγκαστήκανε να δεχτούνε οι Τουρκαλβανοί, λόγω του Εθνικού Ξεσηκωμού των Ομοεθνών ΜΑΣ!

Διαβάζουμε τους όρους γενικά του Πρωτοκόλλου: «Η περιοχή αποκτούσε επίσημα την αυτονομία της, υπό την αιγίδα του πρίγκηπα Βηντ της Αλβανίας, ο οποίος όμως δεν είχε ουσιαστικές αρμοδιότητες. Η αλβανική κυβέρνηση θα είχε το δικαίωμα να διορίζει και να απολύει τους κυβερνήτες και τους ανώτερους υπαλλήλους. Άλλοι όροι της συμφωνίας προέβλεπαν την στρατολόγηση αυτοχθόνων στην χωροφυλακή, την απαγόρευση παραμονής στρατιωτικών μονάδων αποτελούμενων από μη εντόπιους στην περιοχή, παρά μόνο σε περίπτωση πολέμου ή επανάστασης. Προβλεπόταν επίσης, η διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα σχολεία, αν και στις τρεις πρώτες τάξεις η αλβανική θα διδασκόταν παράλληλα με την ελληνική. Η θρησκευτική διδασκαλία, όμως, θα γινόταν μόνο στα ελληνικά. Οι Μεγάλες Δυνάμεις θα εγγυόνταν για την διατήρηση και την εκτέλεση των παραπάνω μέτρων»...

  Και ρωτάω τώρα εγώ, η «κακιά φασίστρια»: πότε ακυρώθηκε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας; Γιατί οι Αλβανοί δεν το εφαρμόζουνε, όπως και πρέπει και όπως προκύπτει από τις διεθνείς συμφωνίες; Γιατί ακόμα οι Προδότες δικοί «μας» δεν απαιτούνε από την Αλβανία την Ολική Επαναφορά του; Ας το καταλάβουνε καλά: Το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας ισχύει ακόμα και σήμερα! Νομικά, ιστορικά και ηθικά! Ναι, διεκδικούμε την Βόρεια Ήπειρο! Έξω τα Αλβανά από την Ελληνική αυτή περιοχή!...

Και πάμε τώρα σε μία άλλη διεθνή συμφωνία και το «κρυφό» περιεχόμενό της. Στην Συνθήκη της Λοζάννης που υπογράφτηκε ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία στις 24 Ιουλίου 1923 και ακύρωνε την προηγούμενη Συνθήκη των Σεβρών (του 1920), η οποία Συνθήκη των Σεβρών αποκαθιστούσε κάπως την ιστορική αδικία και μας έδινε πίσω σχεδόν όλη την Ανατολική Θράκη (εκτός από την Πρωτεύουσά ΜΑΣ, την Κωνσταντινούπολη) και ένα τμήμα της Μικράς Ασίας, στα παράλια (Σμύρνη κτλ.). Διαβάζουμε τους γενικούς όρους της Συνθήκης της Λοζάννης:

«Η Τουρκία ανέκτησε την Ανατολική Θράκη, κάποια νησιά του Αιγαίου, συγκεκριμένα την Ίμβρο και την Τένεδο, μια λωρίδα γης κατά μήκος των συνόρων με την Συρία, την περιοχή της Σμύρνης και της Διεθνοποιημένης Ζώνης των Στενών η οποία όμως θα έμενε αποστρατικοποιημένη και αντικείμενο νέας διεθνούς διάσκεψης. Παραχώρησε τα Δωδεκάνησα στην Ιταλία, όπως προέβλεπε και η συνθήκη των Σεβρών, αλλά χωρίς πρόβλεψη για δυνατότητα αυτοδιάθεσης. Ανέκτησε πλήρη κυριαρχικά δικαιώματα σε όλη της την επικράτεια και απέκτησε δικαιώματα στρατιωτικών εγκαταστάσεων σε όλη την επικράτειά της εκτός της ζώνης των στενών.

Η Ελλάδα υποχρεώθηκε να πληρώσει σε είδος (ελλείψει χρημάτων) τις πολεμικές επανορθώσεις. Η αποπληρωμή έγινε με επέκταση των τουρκικών εδαφών της Ανατολικής Θράκης πέρα από τα όρια της συμφωνίας. Τα νησιά Ίμβρος και Τένεδος παραχωρήθηκαν στην Τουρκία με τον όρο ότι θα διοικούνταν με ευνοϊκούς όρους για τους Έλληνες. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έχασε την ιδιότητα του Εθνάρχη και το Πατριαρχείο τέθηκε υπό ειδικό διεθνές νομικό καθεστώς. Σε αντάλλαγμα, η Τουρκία παραιτήθηκε από όλες τις διεκδικήσεις για τις παλιές περιοχές της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας εκτός των συνόρων της και εγγυήθηκε τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Τουρκία. Με ξεχωριστή συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας αποφασίστηκε η υποχρεωτική ανταλλαγή μειονοτήτων από τις δύο χώρες και η αποστρατικοποίηση κάποιων νησιών του Αιγαίου.

Η ανταλλαγή μειονοτήτων που πραγματοποιήθηκε προκάλεσε μεγάλες μετακινήσεις πληθυσμών. Μετακινήθηκαν από τη Μικρά Ασία στην Ελλάδα 1.650.000 Τούρκοι υπήκοοι, χριστιανικού θρησκεύματος και από την Ελλάδα στην Τουρκία 670.000 Έλληνες υπήκοοι, μουσουλμανικού θρησκεύματος. Η θρησκεία αποτέλεσε το βασικό κριτήριο για την ανταλλαγή. Μεταξύ των ανταλλάξιμων περιελαμβάνονταν επίσης οι Έλληνες του Πόντου, αλλά και τουρκόφωνοι Έλληνες, όπως τουρκόφωνοι Πόντιοι και Καραμανλήδες, καθώς και ελληνόφωνοι μουσουλμάνοι, όπως οι Βαλαάδες της Δυτικής Μακεδονίας. Μαζί με τους Έλληνες, πέρασε στην Ελλάδα και αριθμός Αρμενίων και Συροχαλδαίων. Εξαιρέθηκαν από την ανταλλαγή οι Έλληνες κάτοικοι της νομαρχίας της Κωνσταντινούπολης (οι 125.000 μόνιμοι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης, των Πριγκηπονήσων και των περιχώρων, οι οποίοι ήταν εγκατεστημένοι πριν από τις 30 Οκτωβρίου 1918) και οι κάτοικοι της Ίμβρου και της Τενέδου (6.000 κάτοικοι), ενώ στην Ελλάδα παρέμειναν 110.000 Μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης».

Αυτά λένε σε γενικές γραμμές οι επίσημοι όροι της Συνθήκης της Λοζάννης. Και ενώ εμείς οι Έλληνες την τηρούμε κοντά 90 χρόνια σαν... «καλοί μαλάκες» (!!!), οι Μογγόλοι την έχουνε παραβιάσει δεκάδες φορές: έχουνε διώξει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους Συμπατριώτες ΜΑΣ από την Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, ακριβώς για να μην μπορέσουμε μια μέρα να τις διεκδικήσουμε και να τις απελευθερώσουμε, για να μην μιλήσω για τις δικές τους ανιστόρητες και παράλογες διεκδικήσεις! Άρα η Συνθήκη της Λοζάννης είναι σήμερα ΑΚΥΡΗ και πρέπει, σύμφωνα με τα όσα αυτή προβλέπει, να... επανέλθει η αμέσως προηγούμενη Συνθήκη, δηλ. αυτή των Σεβρών!!! Και να μας αποδοθούν άμεσα όλα όσα μας εξασφαλίζει η Συνθήκη των Σεβρών, δηλ. μέρος της Ιστορικής ΜΑΣ Γης που μας κλέψανε!...

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ λοιπόν εφαρμογή της Συνθήκης των Σεβρών! Να διεκδικήσουμε όλα εκείνα που μας ανήκουνε! Νομικά, αλλά και ηθικά, ιστορικά, εθνικά!... Για μια Μεγάλη Ελλάδα και την Ανάσταση του Έθνους ΜΑΣ!

http://www.elora.gr/portal/ethnika-themata/2068-2012-04-05-15-49-05

~***ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΜΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ!!!

~ Της Ν. ΚΟΝΤΡΑΡΟΥ-ΡΑΣΣΙΑ Μια επιγραφή που βρέθηκε κοντά στο σημερινό χωριό Μαμουσιά Αχαϊας έδειξε που ακριβώς ήταν η αρχαία Κερύνεια. Μια πόλη, που αναφέρει ο Παυσανίας τον 2ο μ.Χ. αιώνα στα Αχαϊκά του, ως μία από τις....

δώδεκα πόλεις των Αχαιών. Σύμφωνα με τον αρχαίο περιηγητή, οι κάτοικοί της εγκαταστάθηκαν εκεί, στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, αφού εκδίωξαν τους παλιούς κατοίκους, οι οποιόι ήταν Ιωνες. Η ακριβής θέση της αρχαίας Κερύνειας αποτελούσε αίνιγμα για τους αρχαιολόγους, καθώς οι θεωρίες που είχαν διατυπωθεί με βάση τις αναφορές του Στράβωνα, του Παυσανία, του Πολύβιου κ.ά ήταν αντικρουόμενες. Η επίτιμη έφορος Αρχαιοτήτων Ιφιγένεια Δεκουλάκου υποστηρίζει ότι η αρχαία πόλη ταυτίζεται με τα ερείπια που σώζονται βόρεια από το σημερινό χωριό Μαμουσιά. Αυτό επιβεβαιώνεται μετά την ανεύρεση μιας επιγραφής εκεί με το όνομα Καρυναίων. Η εικόνα πάντως των ορατών ευρημάτων της περιοχής προϊδεάζει για την ύπαρξη μιας πόλης ισχυρής, τειχισμένης, με θέατρο και νεκροταφείο. Απόψε στις 7 μ.μ. η κ. Δεκουλάκου θα δείξει -μιλώντας με θέμα «Η αρχαία Κερύνεια και το Ταφικό Μνημείο»- στο πλαίσιο των διαλέξεων της Ενωσης Φίλων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (Τοσίτσα 1), τα τεκμήρια της άποψής της. Τα ερείπια της αρχαίας Κερύνειας τα βρίσκει κανείς ακολουθώντας τον παλιό δρόμο από το Αίγιο προς την Κόρινθο. Πριν από το Διακοφτό υπάρχει ένας δρόμος που οδηγεί νότια, προς το χωριό Μαμουσιά. Στο ύψωμα, ανάμεσα σε δύο βαθιές χαράδρες, απλώνεται η αρχαία πόλη. Κοντά στο εξωκλήσι του Αγ. Κωνσταντίνου (500 μ. πριν από τη Μαμουσιά), είναι ορατό κατά διαστήματα το τείχος (4ου-2ου αι. π.Χ.) που περιέβαλλε την πόλη σε μήκος 1.350 μ. με μια πύλη και κάποιους πύργους. Σε μερικά σημεία σώζεται σε ύψος 2 μέτρων. Εντός του τείχους διακρίνονται θεμέλια μεγάλων κτισμάτων. Το 1951 ο Αγγλος αρχαιολόγος J. Anderson ανέσκαψε μια αγροτική οικία 3ου-2ου αι. π.Χ. Πλάι υπάρχει και άλλο κτίσμα, πιθανώς κρήνη, όπως και τα υπολείμματα ενός αρχαίου θεάτρου, από το οποίο σώζεται τμήμα του τοίχου της σκηνής και η δεξιά πάροδος. Το κοίλο του έχει διάμετρο 44 μ Ναοί Λίγο πιο πάνω, στο ύψωμα του προφήτη Ηλία και γύρω από το εξωκλήσι υπάρχουν τα θεμέλια ενός μεγάλου περίπτερου δωρικού ναού (36,40 x 15,40 μ.) του 5ου αι. π.Χ. και σε μικρή απόσταση ενός μικρότερου ναού (13,30 x 8,70 μ.) του 4ου αι. π.Χ. Στη δυτική πλαγιά του υψώματος Κάτω Βουνί εκτείνεται το νεκροταφείο της αρχαίας Κερύνειας. Το 1970 βρέθηκε τυχαία ένας κιβωτιόσχημος τάφος των Ελληνιστικών χρόνων πλούσια κτερισμένος με χρυσό περιδέραιο και χρυσά ενώτια που φέρουν ερωτιδείς. Στην ίδια θέση ανασκάφηκε το 1974 μνημειώδες ταφικό κτίσμα (3ου αι. π.Χ.) σε σχήμα πι (Π), η πρόσοψη του οποίου κοσμείται με οκτώ ιωνικούς ημικίονες, ψευδόθυρα στο μέσο και από ένα θρανίο στα άκρα της πρόσοψης για τη συγκέντρωση και την παραμονή των συγγενών. Ψηλά στα διάκενα, ανάμεσα στους ημικίονες, υπήρχαν ανάγλυφες ασπίδες που βρέθηκαν πεσμένες στην πρόσοψη του μνημείου μαζί με κομμάτια από τον θρίγκο, όταν αυτό κατέρρευσε. Σύμφωνα με την αρχαιολόγο το ταφικό αυτό μνημείο κατασκευάστηκε την εποχή που αναδιοργανωνόταν η Αχαϊκή Συμπολιτεία και άρχιζε μια νέα περίοδος ακμής των πόλεων της Αχαϊας και ιδιαίτερα της Κερύνειας, η οποιά έπαιξε τότε πρωταγωνιστικό ρόλο στα γεγονότα. Το κτίριο πιθανότατα ήταν ηρώο κάποιας εξέχουσας προσωπικότητας της αρχαίας Κερύνειας, το οποίο ανήγειρε προς τιμήν η πόλη. L1 - Πηγή http://olympia.gr

~*** Το ουζερί των αστέγων στο Γκάζι

Ούζο και μεζέδες κάθε Σάββατο βράδυ στην αυλή της «Κλίμακας»
~ Οι νεοάστεγοι μας κερνούν ουζάκι και μεζέδες… κάθε Σάββατο βράδυ στην αυλή του Κέντρου Στήριξης Αστέγων «Κλίμακα», στο κέντρο της Αθήνας. Εδώ και δύο μήνες οι άστεγοι είχαν την ιδέα να μετατρέψουν το χώρο της αυλής του ξενώνα, η οποία είναι μια κλασική παλιά αυλή με πολλά δωματιάκια τριγύρω σ' έναν χώρο συνάντησης και διασκέδασης. Τα πολλά τραπεζάκια, που έχουν στηθεί μέσα αλλά και έξω στο πεζοδρόμιο, τα κεράκια και η ωραία μουσική, δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στους επισκέπτες.  Στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στον αριθμό 30 στο Γκάζι, «οι άστεγοι νέας φουρνιάς, οι οποίοι είναι λειτουργικοί, ανήκαν στη μεσαία τάξη και δεν έχουν προβλήματα εξαρτήσεων, πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν αυτές τις βραδιές για να γνωριστούν και να επικοινωνήσουν με τον κόσμο χωρίς τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις» όπως αναφέρει η κυρία Αντα Αλαμάνου, υπεύθυνη της συγκεκριμένης δράσης της Κλίμακας.  Με την ευρηματικότητά τους για αυτοδιαχείριση των πόρων τους, προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον υπόλοιπο κόσμο και ζητούν την κατανόηση όλων για τη δύσκολη θέση στην οποία περιήλθαν. Οι πελάτες, που επισκέπτονται το ουζερί πίνουν το ποτό τους, τρώνε νοστιμότατους μεζέδες, διασκεδάζουν και αποχωρώντας, ρίχνουν ό,τι προαιρούνται στον κουμπαρά, που υπάρχει στο χώρο «Θέλω να τονίσω ότι δεν πρόκειται για εμπορική επιχείρηση, αλλά ούτε για φιλανθρωπική δράση. Δεν γνωρίζουν όλοι όσοι έρχονται τι ακριβώς γίνεται και πολλοί έρχονται από περιέργεια. Εμείς τους ενημερώνουμε από τραπέζι σε τραπέζι και ενθουσιάζονται με την ιδέα. Πολλοί μάλιστα έρχονται κάθε σαββατόβραδο κι έχουν γίνει φίλοι μας πια. Πολύ σημαντική είναι και η στήριξη της γειτονιάς και των καταστηματαρχών της περιοχής, οι οποίοι μας εφοδιάζουν με φαγητά, ρούχα αλλά και πράγματα» λέει η κυρία Αλαμάνου.

 ~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/07/26-2012.html , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012 .-
~**
** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/07/27-2012.html , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 ,.-


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  2012 :
~**  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/08/4-5-2012.html  , Σαββατοκύριακο 4 και 5 Αυγούστου 2012 πάλι μαζί στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/08/05-2012.html , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Κυριακή 05 Αυγούστου 2012.-~**  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/08/06-2012.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Δευτέρα 06 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης.-

~**  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/08/07-2012.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Τρίτη 07 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~**~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/08/07-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 07 Αυγούστου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/08/08-2012.html , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Τετάρτη 08 Αυγούστου 2012.
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/08/09-2012.html , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Πέμπτη 09 Αυγούστου 2012 .
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/08/10-2012.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Παρασκευή  10 Aυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης.-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/08/11-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/08/11-12-2012.html , ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11 ΚΑΙ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ,  Στο αγιάζι της ενημέρωσης !!!! .-
  ~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/08/12-2012.html , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης 12 Αυγούστου 2012 ,-
~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html  , Σοφά Λόγια από Σοφούς Ανθρώπους …και Άγιο Όρος  ,Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/08/13-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα ..... Ζήσε την Ελλάδα ...... Αγοράζω Ελληνικά προϊόντα ...Στηρίζω την Ελληνική Οικονομία ..
~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/13-2012.html , Διαλέγουμε και σας τα γράφουμε Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/08/14-2012.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Τρίτη 14 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου