Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Παρασκευή 06 Ιουλίου 2012

Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα  Παρασκευή 06  Ιουλίου  2012 :
Το ποντικάκι στο αγιάζι της ενημέρωσης ! :
*** Στην Νοσοκομείο Καλαμάτας από χθες ο μαγνητικός τομογράφος
Στην Νοσοκομείο Καλαμάτας από χθες ο μαγνητικός τομογράφος*  Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πραγματοποιήθηκε χθες η παραλαβή και η εγκατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας του μαγνητικού και αξονικού τομογράφου, συνολικού προϋπολογισμού 1.450.000 ευρώ. Τα ανωτέρω ιατρικά μηχανήματα, απολύτως απαραίτητα και αναγκαία, αποτελούν ότι πιο σύγχρονο διαθέτει στον τομέα αυτό η επιστήμη της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας. Ο αξονικός τομογράφος έχει ήδη τεθεί σε παραγωγική λειτουργία και μόλις εχθές έγινε και η παραλαβή του μαγνητικού τομογράφου που μέχρι σήμερα δεν διέθετε το νοσηλευτικό ίδρυμα.
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γεώργιος Μπέζος, με αφορμή την παραλαβή του ανωτέρω ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
« Σήμερα μία συλλογική προσπάθεια δικαιώνεται και γίνεται ένα ακόμα βήμα ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου μας. Νοιώθουμε ικανοποιημένοι αλλά και περήφανοι που το Νοσοκομείο μας καταφέρνει να πρωτοστατεί και να διαθέτει τέτοιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που αποτελεί ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα αυτό. Προσπαθούμε να παρέχει το Νοσοκομείο μας όσο τον δυνατόν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στην μεσσηνιακή κοινωνία. Αποδεικνύεται ότι όταν βάζουμε στόχους και πιστεύουμε σε αυτούς μπορούμε να πετυχαίνουμε πολλά. Όταν εργαζόμαστε με όρους συλλογικότητας, μεθοδικότητας, σεμνότητας και σκληρής δουλειάς τότε μπορούμε να ελπίζουμε, μπορούμε να αισιοδοξούμε. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που αποδεικνύει καθημερινά ότι διαθέτει την ικανότητα, την επάρκεια αλλά και την τεχνογνωσία να αξιοποιήσει τους κοινοτικούς πόρους και κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου. Συνολικά 3.500.000 ευρώ σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ενταγμένο στο ΕΣΠΑ τους επόμενους μήνες θα αποτελεί μία χειροπιαστή πραγματικότητα για το Νοσοκομείο μας. Αυτή την προσπάθεια που όλοι μαζί ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια θα την συνεχίσουμε. Μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα.»

***Χωριά χωρίς υπολογιστές για ηλεκτρονική συνταγογράφηση στο Δήμο Μεσσήνης      
Χωριά χωρίς υπολογιστές για ηλεκτρονική συνταγογράφηση στο Δήμο Μεσσήνης* Για τον εξοπλισμό των περιφερειακών ιατρείων και τις δυσκολίες που προκαλεί στους γιατρούς και στους πολίτες η ηλεκτρονική συνταγογράφηση διαμαρτυρήθηκαν χθες σε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Μεσσήνης οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Στραβόλαιμος και Τάσος Ηλιόπουλος.
*  Αρχικά, ο κ. Στραβόλαιμος αντιδήμαρχος, υπεύθυνος στα θέματα της υγείας είπε πως από τα 14 περιφερειακά ιατρεία, μόνο τα 10 είναι εξοπλισμένα με υπολογιστές, εκτυπωτές και ίντερνετ (Βαλύρα Αριστομένη, Πλατανόβρυση, Εύα, Πεταλίδι, Μαυρομάτι, Χατζή, Λογγά, Βαλύρα). "Το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει διαβεβαιώσει πως θα κάνει ενέργειες για να εξοπλίσει τα υπόλοιπα ιατρεία ώστε να μπορούν να γίνονται όπως πρέπει οι ηλεκτρονικές συνταγογραφήσεις" δήλωσε. Επίσης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που παρουσιάζει το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, από το μεγάλο όγκο των συνταγών με αποτέλεσμα οι γιατροί να καθυστερούν και να χρειάζονται ακόμα και μια ώρα ανά συνταγή. "Δεν είναι δυνατόν το κράτος να επιβάλλει αυτή τη στιγμή πρόστιμο 1 ευρώ ανά συνταγή που γράφεται χειρόγραφα! Αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος, τι να κάνουν και οι γιατροί;" αναρωτήθηκε. Ακόμη τόνισε πως πως η δημοτική αρχή έκανε την δουλειά που έπρεπε να κάνει το υπουργείο Υγείας και μετά από έλεγχο στα ιατρεία και συνεννόηση με
τον ΟΤΕ, σκοπός είναι να έχουν όλα τα ιατρεία και όλα τα χωριά σύνδεση στο ίντερνετ καθώς και τηλέφωνο. Οπου χρειάζεται, θα γίνει και δορυφορική σύνδεση. Δεν παρέλειψε να πει ακόμη πως στο δήμο κοστίζουν 5.400 ευρώ τα αναλώσιμα για τους υπολογιστές κάθε μήνα και 40.000 ευρώ όλος ο εξοπλισμός.
Με τη σειρά του ο κ. Ηλιόπουλος και με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βαλύρας, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση του γιατρού του χωριού να κάνει χρήση της άδειάς του, από την ημέρα που τα φαρμακεία έληξαν την απεργία τους. Είπε πως αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, η στιγμή που τον χρειαζόταν ο κόσμος. Ανακοίνωσε ακόμη πως έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες ένταξης σε πρόγραμμα, οικοπέδου στο οποίο θα φτιαχτεί νέο περιφερειακό ιατρείο για τον κόσμο της Ιθώμης. Ο ίδιος ανακοίνωσε ακόμη πως θα λειτουργήσει και νηπιαγωγείο στη Βαλύρα.

*** Το ΣΔΟΕ Καλαμάτας βρήκε αναβολικά στην Αθήνα
Δικογραφία και για διακίνηση πλαστών αγροτικών τιμολογίων
Το ΣΔΟΕ Καλαμάτας βρήκε αναβολικά στην Αθήνα 
* Επαληθεύτηκαν οι πληροφορίες της "Ε" που δημοσιεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα, ότι έμπορος από την Ηλεία διακινούσε εικονικά τιμολόγια στη Μεσσηνία. Επίσης επιβεβαιώθηκε -με τη σύνταξη των δικογραφιών- πως το ΣΔΟΕ Καλαμάτας εντόπισε σε φαρμακείο της Αθήνας τιμολόγια αγοράς επικίνδυνων αναβολικών συνολικής αξίας 2,3 εκ. ευρώ, τα οποία εκτιμάται πως έχουν εξαχθεί.
* Ειδικότερα, χθεσινό δημοσίευμα στο "Βήμα Online" αναφέρει αναλυτικά:
Λαθρεμπόριο αναβολικών, συνολικού ύψους 2,3 εκατ. ευρώ, προς την Αλβανία και χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, πραγματοποιούσε φαρμακοποιός της Κυψέλης, όπως προέκυψε από έρευνα που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ Πελοποννήσου. Τα αρμόδια στελέχη του ΣΔΟΕ στο πλαίσιο ερευνών για τις συναλλαγές πολλών φαρμακείων στην Αθήνα και στην περιφέρεια έφτασαν στα ίχνη του συγκεκριμένου φαρμακοποιού, ο οποίος έκανε παράνομες εξαγωγές επικίνδυνων αναβολικών που προορίζονταν για αθλητές, γυμναστήρια και άλλους αγοραστές σε χώρες της Ευρώπης.
Επιπλέον τα στελέχη του ΣΔΟΕ συνέταξαν το τελευταίο 24ωρο δικογραφία που αφορά την εμπλοκή εταιρείας αγροτικών προϊόντων στην Ηλεία σε υποθέσεις έκδοσης εικονικών τιμολογίων συνολικού ύψους 1.055.000 ευρώ, με τη συνεργασία ιδιωτών στην Τριφυλία Μεσσηνίας.
Αλλη δικογραφία αφορά υπόθεση λαθραίας εισαγωγής τσιγάρων, πούρων και ποτών από Βούλγαρο έμπορο που ζει στην περιοχή της Λακωνίας και ο οποίος φέρεται να ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο με 1.900.000 ευρώ.  

*** Εξιχνιάστηκαν 8 κλοπές και διαρρήξεις στην Κορινθία      
Εξιχνιάστηκαν 8 κλοπές και διαρρήξεις στην Κορινθία* Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 8 περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρες κλοπών, σε καταστήματα και οχήματα στην Κόρινθο, ενώ συνελήφθη ένας 24χρονος ημεδαπός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα όπως προέκυψε, ο ανωτέρω, χθες (5-7-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, μπήκε σε κατάστημα-αρτοποιείο, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη, μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, ο 24χρονος, είχε διαπράξει και τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής:
 • Την 4-7-2012 το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
 • Την 11-4-2012 το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και μία ηλεκτρονική συσκευή.
 • Την 15-5-2012 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε μία ηλεκτρονική συσκευή και ένα μηχάνημα.
 • Την 17-5-2012 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
 • Την 17-5-2012 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε δύο ηλεκτρονικές συσκευές.
 • Την 21-5-2012 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο ιδιοκτησίας ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.
 • Την 3-6-2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
Ο 24χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου. Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

*** 6 συλλήψεις και 23 προσαγωγές σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Αρκαδία      
*  6 συλλήψεις και 23 προσαγωγές σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Αρκαδία
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (5-7-2012), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Αρκαδίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθησαν μεγάλος αριθμός ατόμων και οχημάτων, ενώ προσήχθησαν 23 άτομα και συνελήφθησαν 6 άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
 • Ένας ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο. (Το από 6-7-2012 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας)
 • Ένας ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
 • Τέσσερις αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στην Χώρα.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν ογδόντα (80) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δεκαπέντε (15) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν 15 ναρκωτικά δισκία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

 *** Ανοιχτά και την Κυριακή τα καταστήματα στη Μάνη         
Ανοιχτά και την Κυριακή  τα καταστήματα στη Μάνη  *
Τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Μάνης και τη λειτουργία τους τις Κυριακές και τις αργίες, κατά τη φετινή τουριστική περίοδο, ενέκρινε προχθές το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Η απόφαση προβλέπει την κατ’ εξαίρεση παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων (τροφίμων, ποτών, οπωροκηπευτικών, πωλήσεων τουριστικών ειδών) που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση των περιοχών αυτών, έως τις 11 το βράδυ, καθόλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου και όχι πέραν της 31ης Οκτωβρίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι τουρίστες.

*** Σύλληψη 53χρονου για χρέη 375.000 ευρώ προς το Δημόσιο στην τρίπολη      
Σύλληψη 53χρονου για χρέη 375.000 ευρώ προς το Δημόσιο στην τρίπολη* Συνελήφθη, χθες (5-7-2012) το πρωί, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 53χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, σε βάρος του 53χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 375.956,23 ευρώ. Ο 53χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

***  Κλειστός ο δρόμος στα Πλατάνια Τριφυλίας λόγω κατολίσθησης
Κλειστός λόγω της κατολίσθησης και χωρίς να έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα, παραμένει ο δρόμος Πλατάνια - όρια νομού, που συνδέει την ορεινή Τριφυλία με την Ηλεία (Ανω Φιγαλεία). Αυτό επιβεβαίωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παν. Αλευράς κι εξήγησε πως το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό (απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί) και για να αποκατασταθεί οριστικά απαιτείται η χρήση εκρηκτικών. Σήμερα αναμένεται η απόφαση έγκρισης χρήσης των εκρηκτικών από την Αστυνομία.
Ο κ. Αλευράς είπε ότι οι εργασίες θα γίνουν με ταχείς ρυθμούς, για να δοθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο δρόμος, καθώς βρισκόμαστε σε τουριστική περίοδο και δήλωσε πως κατανοεί τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής. «Θέλουμε να κάνουμε ολοκληρωμένο έργο, για να μην έχουμε και πάλι κατολίσθηση. Θα δουλέψουμε με εντατικούς ρυθμούς», κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης.

*** Λόγω κατολισθήσεων στην τοποθεσία λατομία Ι. Κάρτσωνα στην Άμφεια (Γαρδίκι) προβληματική η κυκλοφορία των τροχοφόρων πρός Πολιανή .-
Την περιοχή κατολίσθησης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφεριάρχης Π. Αλευράς κα τόνισε , μέχρι αποκατάστασης του προβλήματος , οι οδηγοί να προσέχουν στην διέλευση από την μία λορίδα κυκλοφορίας του δρόμου .-

 *** AΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!

* ΤΟ  ΔΗΜΟΣΙΟ  ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ,,, ... Στην επιστροφή 200 εκατ. ευρώ σε φορολογουμένους που κατέβαλαν το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) αν και έπρεπε να τύχουν απαλλαγής, θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών...
...Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, έχει οριστικοποιηθεί η λίστα με τους δικαιούχους (βιοτεχνίες, κοινόχρηστοι χώροι, ανάπηροι, άνεργοι κλπ) επιστροφής του ειδικού τέλους ακινήτων, οι οποίοι υπακούοντας στις οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών πλήρωσαν το τέλος- υπό την απειλή και της διακοπής της ηλεκτροδότησης- και τώρα θα πρέπει να τους επιστραφούν τα χρήματα.
* Ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις και για συμψηφισμό του προς επιστροφή ποσού στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν χρέη προς το δημόσιο από την πλευρά των δικαιούχων έτσι ώστε να περιοριστεί η «ζημιά» στον προϋπολογισμό, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε πορεία εκτροχιασμού.
Το χαράτσι επιβλήθηκε στα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα. Ωστόσο, τέθηκαν ορισμένες εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, απαλλάχθηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι των πολυκατοικιών, τα βιοτεχνικά κτίρια καθώς και ορισμένες κατηγορίες φορολογούμενων, όπως είναι οι άνεργοι χωρίς άλλη πηγή εισοδήματος και οι χαμηλοσυνταξιούχοι. Επίσης, απαλλάχθηκαν και πολλοί φορολογούμενοι οι οποίοι είχαν υποβάλλει σχετική αίτηση στην εφορία επειδή διαβιούσαν σε μειονεκτικές οικονομικά και κοινωνικά συνθήκες και η καταβολή του χαρατσιού θα έθετε την επιβίωσή τους σε κίνδυνο.
πηγή: protothema.gr


*** ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ...*   ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ:
[ Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΡΤΟ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο "ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ" ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΗΣ ΕΤΑΙΡΟΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ … ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ  ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ… ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ  ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ  ΚΑΙ ΠΑEI ΛΕΓΟΝΤΑΣ…ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΟΠΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ  ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ … ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ, Σ' ΕΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ…
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΠ ΛΑΝΤ ΡΟΒΕΡ, ΤΗΣ ΒΙΛΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ… ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΚΥΣΙΔΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ Τ' ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ… ]

ΜΕ ΤΙΜΗ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ & ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ

*** Οι τομεάρχες της Χρυσής Αυγής στη νέα Βουλή‏
Οι τομεάρχες της Χρυσής Αυγής

* Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ενδυναμώνει την δράση του στην Ελληνική κοινωνία, αλλά και εντός βουλής με την θεσμική του ιδιότητα ως κοινοβουλευτικό κόμμα. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναλαμβάνουν δράση σε όλους τους τομείς. Αναλυτικά:
-Τομέας Εθνικής Άμυνας και Γεωπολιτικής: Ζησιμόπουλος Πολύβιος
-Τομέας Καταγγελίας Μνημονίου, Λογιστικού Ελέγχου Δημοσίου Χρέους, Εθνικής Παραγωγής και Αυτάρκειας: Κασιδιάρης Ηλίας
-Τομέας Εξωτερικών, Αλυτρώτου και Αποδήμου Ελληνισμού: Παππάς Χρήστος
-Τομέας Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Γερμενής Γεώργιος
-Τομέας Δημοσίας Τάξεως, Καταπολέμησης Εγκληματικότητας και Λαθρομετανάστευσης: Λαγός Ιωάννης
-Τομέας Ενέργειας και Υδρογονανθράκων: Μίχος Νικόλαος
-Τομέας Εθνικής Οικονομίας: Παναγιώταρος Ηλίας
-Τομέας Μακεδονίας-Θράκης και αντιμετώπισης ανθελληνικής προπαγάνδας: Γρέγος Αντώνιος
-Τομέας Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ελέγχου ΜΜΕ: Αρβανίτης Μιχαήλ
-Τομέας Εθνικής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Ελληνικού Πολιτισμού: Ηλιόπουλος Παναγιώτης
-Τομέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Περιβάλλοντος: Ζαρούλια Ελένη
-Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης: Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος
-Τομέας Ελληνικής Ναυτιλίας: Κούζηλος Νικόλαος
-Τομέας Εργασίας: Αλεξόπουλος Χρυσοβαλάντης
-Τομέας Ανάπτυξης και Εμπορίου: Μπούκουρας Ευστάθιος
-Τομέας Υγείας και Προστασίας της Ελληνικής Οικογένειας: Κουκούτσης Δημήτριος
-Τομέας Νεολαίας και Αθλητισμού: Σιώης Νικήτας

*** Δηλώσεις σοκ του Χριστόφια: ''Είμαι συναγωνιστής με τους Τούρκους...!! Να φύγουν οι Έλληνες απο την Κύπρο!!'' Βίντεο!!
http://youtu.be/cQXeuBUU0Yk  ,


Δεν περιμέναμε ασφαλώς κάτι καλύτερο απο έναν κομμουνιστή που το δηλώνει κιολας περήφανα, καθώς και οτι είναι διεθνιστής... Οι δηλώσεις αυτές είναι η απόλυτη προδοσία για το αίμα που έχυσαν οι ήρωες της Κύπρου μας και τα δεινά που πέρασαν τα αδέρφια μας απο τους Τούρκους... Θα έπρεπε να ντρέπεται...~**  ANΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 :
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/06/h-17-2012.html , Hμέρα βουλευτικών Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 .-
~**  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/06/18-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012.-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/06/19-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Τρίτη 19 Ιουνίου 2012.-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/06/20-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/06/21-2012.html  ., Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/06/22-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 ,.-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/06/23-2012.html . Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 23 Ιουνίου 2012.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/06/24-2012.html, Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Κυριακή 24 Ιουνίου 2012.-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/06/25-2012.html , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/06/t-26-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Tρίτη 26 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/06/27-2012.html  ,     Στο αγιάζι της ενημέρωσης ,Τετάρτη  27 Ιουνίου 2012.-
~**  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/06/28062012.html , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Πέμπτη 28/06/2012 .-
 ~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/06/28-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα
~**  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/06/29-2012_28.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 .-
~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/06/t-29062012_29.html , TΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 29/06/2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/06/29062012.html , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Παρασκευή 29/06/2012 .-
 ~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/06/30-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/06/30-2012.html  , Μας γράφουν και σας τα γράφουμε Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 .-


"Προδότης δεν είναι μόνον αυτος που φανερώνει
τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,
αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,
εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες
για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει.."
Θουκυδίδης (460-398 π.Χ)
                                 ΙΟΥΛΙΟΣ   2012 :
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/07/01-2012_01.html , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα 01 Ιουλίου 2012.-
  ~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/07/02-2012.html , Δευτέρα μιά άλλη μέρα στην ενημέρωση 02 Ιουλίου 2012 .- ~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/07/02-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 02 Ιουλίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/07/03-2012.html , Μεσσηνιακά καί Άλλα Τρίτη 03 Ιουλίου 2012 .-   
~**   http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/07/4-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 4 Ιοπυλίου 2012.-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/07/05-2012.html , Καθημερινή ενημέρωση Πέμπτη 05 Ιουλίου 2012 .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/07/05-2012.html , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα 05 Ιουλίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/07/06-2012.html , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Παρασκευή 06 Ιουλίου 2012 .-

** ΣΤΟ ΑΓΙΟ  ΟΡΟΣ ...... όταν βρεθείς ...... στα σίγουρα ξαναζείς .....  με πολύ Ανθρωπιά κι΄ αληθινή ζωή !!!!! :
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/08/blog-post.html :  ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ …!
~**http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/06/2011_29.html , Σκήτες του Αγίου Όρους 2011 .-
 ~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/08/2010.html : Καλοκαιρινές διαδρομές Αύγουστος 2010 , Κωνσταντινούπολη - Προύσσα - Άγιον Όρος  
~** ΑΘΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ , ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011 :
http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/06/04-2012.html ,  Φωτογραφίες και Βίντεο από Αθωνική Πολιτεία 2011.-
~** Όμορφα  τραγούδια  για όλους  μας :
1 .- ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ _ Γιάννη Πάριος : http://youtu.be/dNqf3qrO6M0 ,
2  ..- ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΜΑ ΧΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: http://youtu.be/e2LP6f3VUHs ,
3 .- ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ - Όταν εσκέφτηκε ο Θεος : http://youtu.be/HSln9wJp13o ,
4 .- ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ !ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ !!!!!: http://youtu.be/whCi0xAm2E8 ,
5.- Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θάρρος η Αλήθεια: http://youtu.be/fGqSbiipJzs ,
6.- Augoustos-Vasilis Karras / KARRAS - AYGOUSTOS ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: http://youtu.be/t4uOs8qhU8Y ,
7.- Σ' αγαπώ και Χάνομαι - Θέμης Αδαμαντίδης: http://youtu.be/glPzfXfC-S0 ,
8.- ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ !ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ !!!!!: http://youtu.be/ek7GGxbCJ2s ,
9.- Giorgos Mazonakis - Feugo gia mena – 1996: http://youtu.be/ek7GGxbCJ2s ,

***Τραγουδαει ο Αλέκος Κιτσάκης για την Μοναδική Ελληνική Μακεδονία:

Πέρα από αμφιβολίες και από διαφωνίες
μια είναι μόνο μια και όχι δυό Μακεδονίες.(χ2)
Τρεις χιλιάδες χρόνια τώρα, ξέρουν όλοι οι λαοί
πως του Αλεξάνδρου η χώρα, είναι Γη Ελληνική.
...
Το αστέρι της Βεργίνας έχει σύμβολο χρυσό σου
Αϊ Δημήτρη καβαλάρι Στρατηγό Σαλονικιό σου(χ2)
Τρεις χιλιάδες χρόνια τώρα, ξέρουν όλοι οι λαοί
πως του Αλεξάνδρου η χώρα, είναι Γη Ελληνική.

Μάνα μου Μακεδονία άλλη ίδια δεν υπάρχει
ο Παύλος ο Μελάς το γράφει κι όλοι οι Μακεδονομάχοι(χ2)
Τρεις χιλιάδες χρόνια τώρα, ξέρουν όλοι οι λαοί
πως του Αλεξάνδρου η χώρα, είναι Γη Ελληνική.

** ~*** 062.   Xalkidiki Σπήλαιο Πετραλώνων 2012 : http://www.youtube.com/watch?v=Q8iBsSlVUhw  ,~** 063.   ΜΕΘ Γ. Παντελόπουλος 6/7/2012 :
http://www.youtube.com/watch?v=LGI0AP1Ca8c  ,~** 064.   Πρόεδρος Μ.Ε.Θ παράσταση "Όρνιθες" 2012 :
http://www.youtube.com/watch?v=rGztarhPdCc  ,~** 065.  Γ.Παντελόπουλος Μ.ΕΘ. Κάστρο Καλαμάτας 2012 :
http://www.youtube.com/watch?v=UOGehuQjDBo  ,~** 066.  Ορνιθες κάστρο Καλαμάτας Παρ. 6/7/2012 Θέατρο κάστρου Καλαμάτας  :
http://www.youtube.com/watch?v=_L5zBErpFuk  ,**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου