Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

Ενημέρωση Σαββάτου 23 Νοεμβρίου 2013

Ενημέρωση  Σαββάτου  23  Νοεμβρίου  2013  :
ΑΡΦΑΡΑ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2013

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :
ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2013
*** Κυπαρισσία: Λίμνη ξανά η είσοδος και πλημμύρες από ρέμα         
         Λίμνη έγινε ξανά προχθές το απόγευμα η είσοδος της Κυπαρισσίας στα Μυραίικα από τη βροχόπτωση και τα νερά από ρέμα που «βγήκαν» στο δρόμο. Τα προβλήματα στην κυκλοφορία ήταν πολλά, ενώ με δυσκολία και μεγάλη προσοχή γινόταν η διέλευση των οχημάτων από το σούπερ μάρκετ Carrefour μέχρι και τα Μυραίικα, με το οδόστρωμα να έχει καλυφθεί με νερό, χώματα και πέτρες. Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, τουλάχιστον 4 οχήματα κινδύνευσαν να εκτραπούν του οδοστρώματος από τη «γλίτσα» και τα νερά. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας με περιπολικά και αναμμένους τους φάρους, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία, ενώ τοποθέτησαν και κώνους στο οδόστρωμα. Χωματουργικά μηχανήματα του Δήμου Τριφυλίας επιχειρούσαν για ώρες να ανοίξουν το χάνδακα που υπάρχει εκατέρωθεν του δρόμου και να καθαρίσουν το γεφυράκι στο ποτάμι που περνά κάτω από το οδόστρωμα. Ποτάμι που ξεκινά ψηλά από τους Άνω Μπλεμενιάνους και προκάλεσε ξανά προβλήματα, από υπερχείλιση, επειδή κορμοί δέντρων από τα καμένα, χώματα, πέτρες και κλαριά έφραζαν το νερό, τόσο στους Άνω Μπλεμενιάνους όσο και στους Μύλους, όπου πλημμύρισαν χωράφια και περιβόλια. Τα μηχανήματα του Δήμου, όταν καθάρισαν το γεφυράκι και το ποταμάκι εκατέρωθεν του εθνικού δρόμου, απομάκρυναν από το οδόστρωμα χώμα και πέτρες, που είναι - όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες - ολόκληρα βουνά.
Όπως είχαμε επισημάνει και την προηγούμενη φορά που πλημμύρισε ο εθνικός δρόμος, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, που δαπανά χιλιάδες και χιλιάδες ευρώ για το εθνικό δίκτυο, γιατί δεν καθαρίζει τους χάνδακες εκατέρωθεν του εθνικού δρόμου, σε εκείνο το κομμάτι, που έτσι κι αλλιώς είναι ευθύνη και αρμοδιότητά της, μιας και βρίσκεται εκτός των ορίων οικισμού της πόλης; Και, γιατί όχι, να κάνει - εάν και εφόσον οι υπηρεσίες της κρίνουν- τα τεχνικά έργα που απαιτούνται, εάν απαιτούνται τέτοια, και όχι απλώς ένα μόνο καθαρισμό; Βεβαίως, και ο Δήμος πρέπει να παρέμβει άμεσα για τα ρέματα, καθώς είναι δική του αρμοδιότητα ο καθαρισμός τους! Προβλήματα, όπως προαναφέραμε, προκλήθηκαν και στους οικισμούς των Μύλων και των Άνω Μπλεμενιάνων, όπου το ρέμα γέμισε κορμούς και καμένα ξύλα από τα βουνά στα οποία το Σεπτέμβριο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά. Σε δύο, δε, σημεία το νερό πλημμύρισε χωράφια, αγροτικές καλλιέργειες και το περιβόλι του Παλιού Νερόμυλου στους Μύλους. Για τον καθαρισμό του ρέματος στα σημεία που προκαλούνται τα προβλήματα πήγαν μηχανήματα του Δήμου, αλλά το πρόβλημα δε λύνεται, εάν δε γίνουν τα αναγκαία τεχνικά έργα, μιας και τα γεφυράκια με τα μικρά κιούγκια είναι πολύ μικρά για να «χωρέσουν» τον όγκο των υδάτων, ιδίως τώρα που το βουνό κάηκε και τίποτα δε συγκρατεί.
Πάντως, τόσο στην εθνική οδό όσο και στους Μύλους και τους Μπλεμενιάνους, μπορεί να μηχανήματα να έβγαλαν τα χώματα από τα ρέματα, αλλά δεν τα απομάκρυναν, απλώς τα άφησαν δίπλα στο ποτάμι. Έτσι, με την πρώτη βροχή θα καταλήξουν πάλι στην κοίτη και θα φράξουν τα κιούγκια στα γεφύρια!  Του Ηλία Γιαννόπουλου
 
*** Νεκρή βρέθηκε και η 30χρονη δασκάλα στη Ρόδο         
           Νεκρή βρέθηκε η δασκάλα που αγνοούνταν από χθες στη Ρόδο, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους δύο νεκρούς, ενώ αγνοείται ακόμη ένα άτομο.
Χθες, μια γυναίκα 40 ετών ανασύρθηκε νεκρή, από άνδρες της Πυροσβεστικής από την κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό Ρόδου.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή αφού υποχώρησαν τα νερά μετά την θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα του νησιού.
Όπως διευκρινίστηκε δεν έχει σχέση με τα δύο άτομα που αγνοούνται και γίνονται ακόμη έρευνες για τον εντοπισμό τους. Πρόκειται για δύο εκπαιδευτικούς, έναν 50χρονο άνδρα και μια 30χρονη γυναίκα, οι οποίοι επέβαιναν μαζί με έναν 30χρονο συνάδελφο τους σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση από το Παραδείσι προς την Κρεμαστή.
Όταν έφτασαν στο ποτάμι, το αυτοκίνητό τους άρχισε να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά. Και οι τρεις βγήκαν για να σωθούν, αλλά τα κατάφερε μόνο, ο 30χρονος. Για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση, ενώ αύριο θα μεταβεί στο νησί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με Super Puma.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι πληγείσες, από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών, περιοχές της Ρόδου, έπειτα από αίτημα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και του δημάρχου της Ρόδου.   enikos.gr
 ~ Πλημμύρες στη  Ρόδο 22 -11 -2013 : http://youtu.be/fhCgzRDGMRk ,
    

*** Μισή δουλειά για να ζήσουν ολόκληρη ζωή…     
                                      Σαράντα ένα υπαλλήλους που θα εργασθούν επί 5 μήνες στο Δήμο Καλαμάτας υποδέχθηκε χθες το πρωί ο δήμαρχος Παν. Νίκας. Οι εν λόγω εργαζόμενοι έχουν ενταχθεί σε Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς, για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης πανελλαδικά, ειδικότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Γενικών Καθηκόντων, που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ, με μέριμνα του οποίου επελέγησαν. Ο δήμαρχος καλωσόρισε τους προσληφθέντες, προς τους οποίους τόνισε ότι ο Δήμος θα τους αντιμετωπίσει ισότιμα με τους μόνιμους υπαλλήλους. Τους ζήτησε, δε, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να συμβάλουν θετικά στη λειτουργία του Δήμου, ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλη μείωση προσωπικού στις Διευθύνσεις Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών, ενώ καταργήθηκαν οι Υπηρεσίες της Δημοτικής Αστυνομίας και της Σχολικής Φύλαξης. Οι υπάλληλοι κατανεμήθηκαν ανάλογα με τα προσόντα τους στις Υπηρεσίες και θα αναλάβουν εργασία την προσεχή Δευτέρα. Σημειώνεται πως δε θα στελεχώσουν μόνον Υπηρεσίες στην Καλαμάτα, αλλά και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. - 
 
***  Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο          
        Προς κάθε κατεύθυνση έχουν στραφεί οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, προκειμένου να διακριβωθεί ποιος ή ποιοι είναι οι υπεύθυνοι της προχθεσινής βομβιστικής ενέργειας με στόχο το ενεχυροδανειστήριο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Τάσου Μητρόπουλου και της συζύγου του Νένας Χρονοπούλου, στην οδό Σταδίου.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλες τις καταγραφές που έχουν γίνει από τις κάμερες ασφαλείας και των άλλων καταστημάτων της περιοχής, αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων της επίθεσης.
Με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για τα ευρήματα στην περιοχή, ενώ θα πρέπει να διευκρινιστεί από το Χημείο του Κράτους αν τα εκρηκτικά ήταν ζελατινοδυναμίτιδα ή άλλη ύλη. 
 
***  Καταιγίδες και κρύο από σήμερα         
           Επιστρέφει από σήμερα η κακοκαιρία στην περιοχή μας, μια κακοκαιρία που θα κρατήσει μέχρι και την Τρίτη, ακόμα η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά αφού θα φθάσει και τους 11 βαθμούς.
Το meteo αναφέρει: Καταιγίδα προβλέπεται για την Καλαμάτα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με εκδήλωση καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. Για αύριο Κυριακή 24/11, προβλέπεται καταιγίδα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με εκδήλωση καταιγίδας, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.  
 
***  Ημερίδα για «Παπυρολογία – Παλαιογραφία» από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου         
            Ημερίδα με θέμα «Παπυρολογία – Παλαιογραφία» θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου, από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ.
Στη διάρκεια της ημερίδας θα μιλήσουν ο ομότιμος καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου, Βασίλειος Μανδηλαράς, με θέμα: «Η Παπυρολογία ως αρχαιογνωστική επιστήμη. Παρουσίαση των προσφερόμενων παπύρων», η καθηγήτρια του ΤΕΙ Αθηνών, Αθηνά Αλεξοπούλου, με θέμα «Σύγχρονες απεικονιστικές τεχνικές στη μελέτη αρχαίων παπύρων και χειρογράφων», η επίκουρος καθηγήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Ιωάννα Καραμάνου, με θέμα: «Προς μια έκδοση του αρχαιότερου σωζόμενου ελληνικού παπύρου» και η επίκουρος καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Σοφία Καπετανάκη, με θέμα: «Το Βυζαντινό βιβλίο».
Κατά την ημερίδα ο κ. Μανδηλαράς θα προσφέρει στο Τμήμα Φιλολογίας ανέκδοτους παπύρους. Η δωρεά αυτή είναι πολύ σημαντική για το διδακτικό και ερευνητικό έργο του Τμήματος και θα προβάλει γενικότερα το Πανεπιστήμιο, δεδομένου ότι είναι το μόνο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που θα διαθέτει το πολιτισμικό αυτό αγαθό. 
 
***  Η λύση τα αδέσποτα της Καλαμάτας να πάνε στο δάσος, ξεσηκώνει πάλι τους ζωόφιλους          
           Πάλι στο προσκήνιο η Καλαμάτα για το θέμα των αδέσποτων, αυτή τη φορά οι φιλόζωοι έχουν ξεσηκωθεί σύμφωνα με το dogw0rld.blogspot.gr  για την πρόταση της Κτηνιατρικής Διεύθυνσης Καλαμάτας: Τα αδέσποτα να πάνε όλα στο δάσος, πιο αναλυτικά το κείμενο αναφέρει τα εξής: Είναι η άποψη της Κτηνιατρικής Διεύθυνσης της Καλαμάτας.
Και αυτό, γιατί είναι γεμάτα μικρόβια, αρρώστιες, λιμούς , σεισμούς , καταποντισμούς, τέλος πάντων είναι για εξόντωση.Μπορείτε να τα πάτε και στην Σπιναλόγκα, στο λεπρονήσι, ή να ανακαλύψετε μια νέα Σπιναλόγκα για τα ζώα αυτή τη φορά.
Θαυμάστε τους , δοξάστε τα ανθρωποειδή με τις απόψεις αυτές. Θου φυλακή το στόματί μας. Έτσι δε για να περνάει η ώρα, ρωτάμε.: Όταν η περιοχή μας δεν έχει δάσος που θα τα πάμε κύριοι κτηνίατροι; Στη θάλασσα για πνίξιμο ή στον ουρανό με τα άστρα;
Που ;
Καλά σε ποια χώρα και σε ποιον αιώνα βρισκόμαστε ;
Και τώρα ας αφήσουμε το σκωπτικό του θέματος που μας ενέπνευσαν οι φιλοσοφικού περιεχομένου γελοιότητες των δημοσίων κτηνιάτρων της Καλαμάτας.Ας μας απαντήσουν λοιπόν σε ποια νομοθεσία ή φιλοσοφικό πόνημα αναφέρονται όλα αυτά ;Απαντήστε μας, διαφορετικά υπάρχει και ο ζουρλομανδύας. Ή καταργήθηκε και αυτός μαζί με τις σπιναλόγκες;  Ώρα τότε να καταργηθούν και οι φορείς τέτοιων επονείδιστων απόψεων. Δήμος και κτηνιατρική Καλαμάτας σε μια αγαστή προσπάθεια εξόντωσης της ζωής. ΄Η μήπως και κάποιο φιλόζωοι ; Αν δεν τους επαναφέρει στην τάξη το Υπουργείο θα τους επαναφέρει η δικαιοσύνη.
 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

*** Δύο αγνοούμενοι και σοβαρές ζημιές από πλημμύρες στη Ρόδο          
Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα παρασύρθηκε στον χείμαρρο της Κρεμαστής, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε τη Ρόδο το απόγευμα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα δύο επιβάτες να αγνοούνται και να αναζητούνται από την Πυροσβεστική. Ένα ακόμα αυτοκίνητο πιστεύεται ότι παρασύρθηκε και στην περιοχή Αρχάγγελος. Η βροχόπτωση έπληξε το βόρειο τρίγωνο του νησιού, κυρίως στην περιοχή Ιαλυσός, όπου πλημμύρισαν αρκετά σπίτια και καταστήματα. Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τουλάχιστον 130 κλήσεις για παροχή βοήθειας και απάντληση υδάτων. Λόγω της κακοκαιρίας υπήρξε και διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος και ζημιές στο οδικό δίκτυο σε αρκετές περιοχές του νησιού. Η βροχή διήρκεσε δύο περίπου ώρες. Newsroom ΔΟΛ 

***

***  ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση :
Α.Π.Σ ΑΣΡΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 1950-55
*** ΤΟΠΙΚΟ  ΠΟΔΟΣΦΕΡΟ  ΕΠΣΜεσσηνίας :
~** Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής για  την Α΄ Τοπική  κατηγορία :
Αναλυτικά οι συναντήσεις της 9ης αγωνιστικής της Α΄ Τοπικής, που διεξάγονται σήμερα και αύριο με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τις σφυρίζουν, έχουν ως εξής…
 Σήμερα -   3.00 μ.μ.
Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά
Εθνικός Μελιγαλά – Aπόλλων Καλαμάτας 4-0 .- ^ : Λάμιας, Καστανάς, Καλογερόπουλος
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Ομόνοια – Ολυμπιακός Καλαμάτας  1-3 .- ^ : Γιαννόπουλος, Γεωργαντάς, Βρυώνης
Γήπεδο Αρφαρών
Α.Π.Σ. Αστέρας Αρφαρών –Α.Ο. Φαραί: Μπλάνας, Αθανασοπούλου, Καραπιπέρης (αναβολή)
Γήπεδο Μεθώνης
A.0.Μεθώνη – A.0.Ανδρούσα 1-3 .- ^ : Ψηλοπαναγιώτης, Αδαμόπουλος, Κασκάνης
 Κυριακή 24 Νοεμβρίου – 3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας «Π. Γεωργανάς»
Σπερχογεία – Εράνη Φιλιατρών: Μπλάνας, Τουρλομούσης, Αθανασοπούλου
Γήπεδο Μεθώνης
Τσικλητήρας Πύλου – Κυπαρισσία: Αλεξέας, Λάμιας, Αδαμόπουλος
Γήπεδο Γαργαλιάνων
Τέλος Άγρας – Πάμισος Μεσσήνης: Ψηλοπαναγιώτης, Γεωργαντάς, Καλογερόπουλος
Γήπεδο Δωρίου
Δώριο – Διαβολίτσι: Τσεκούρας, Καραπιπέρης, Γιαννέτσος

~** Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής για  την  Β΄ Τοπική  κατηγορία :
Αναλυτικά οι συναντήσεις της 8ης αγωνιστικής της Β΄ Τοπικής, που διεξάγονται σήμερα και αύριο με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τις «σφυρίζουν», έχουν ως εξής…
Σήμερα -   3.00 μ.μ.
Γήπεδο Βαλύρας
Αστέρας Βαλύρας – Ασπρόχωμα 3-4 .- ^ : Σερεμέτης, Τσίρμπας, Ταβουλαρέας
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Γεωργανάς»
Πανθουριακός – Αστέρας Μικρομάνης 4-0 .- ^ : Τσεκούρας, Λουκάς, Τσαούση
Γήπεδο Μένεσι
Μάνεσι – Παπαφλέσσας  Άμφειας 4-2 .- ^ : Καρβούνης, Γιαννέτσος, Γιαννέας
Γήπεδο Κυπαρισσίας
Ηρακλής Κυπαρισσίας – Δόξα Καλαμάτας  1-1 .- ^ : Ξηρόκωστας, Τσουκάλη, Ρέκκας
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Αίαντας Καλαμάτας – Πατίστα 1-0 .-^ : Τουρλομούσης, Σωτηρόπουλος, Παλλαδινός
Γήπεδο χώρας
Παπαφλέσσας Χώρας – Απόλλων Πεταλιδίου 0-0 .-^ : Κότσαρης, Γιαννέτσος, Λαζαράκης
Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας
Μιλτιάδης – Βέργα  1-1 .- ^ : Κυριακόπουλος, Αγγελακάκης, Παναγιωτόπουλος
Γήπεδο Καλλιθέας
ΠΑΟ Καλλιθέας – Λογγά 3-1 .-^: Ζαρακοβίτης, Μπασιλάρης, Στέφανος
 Κυριακή 24 Νοεμβρίου – 3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Κεραυνός Καλαμάτας - ΑΠΣ Άρις: Ζαρακοβίτης, Τσουλάκος, Τσέλο
Δημοτικό Γήπεδο Μεσσήνης
Ολυμπιακός Ανάληψης – Ακρίτας Κορώνης: Κυριακόπουλος, Καστανάς, Ταβουλαρέας
Γήπεδο Σουληναρίου
Χανδριναϊκός – ΑΠΣ Δήμου Παπαφλέσσα: Σερεμέτης, Κουτσαναστάσης, Αντωνόπουλος
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Παναθηναϊκός  Καλαμάτας – Πανιώνιος Κ.: Καρβούνης, Τσίρμπας, Τσοπανάκης
6.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Ηρακλής Καλαμάτας – Νέος Άρις: Γκούμας, Γιαννέτσος, Παναγιωτόπουλος -

~** Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής  ΄ Γ΄ Τοπική κατηγορίας : Αναλυτικά τα ματς της 5ης αγωνιστικής της Γ΄ Τοπικής, που διεξάγονται σήμερα και αύριο με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τα σφυρίζουν, έχουν ως εξής…
Σήμερα -   3.00 μ.μ.
Γήπεδο Γαργαλιάνων
ΑΕ Γαργαλιάνων – Διαγόρας Κοπανακίου 2-0 .- ^ : Π. Ηλιόπουλος, Κουτσαναστάσης, Αντωνόπουλος
Γήπεδο Δωρίου
Θύελλα Μερόπης – ΠΑΟΚ: Πλακογιάννης, Τσοπανάκης, Κοντογιάννης
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Δαναός – Θησέας Καλαμάτας: Γκούμας, Τσέλο, Τσουλάκος
 Κυριακή 24 Νοεμβρίου – 11.00 π.μ.
Γήπεδο Κυπαρισσίας
ΠΑΟ Καλού Νερού – Πανευαϊκός: Ξηρόκωστας, Ρέκκας, Τσουκάλη
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Αιθαία – Αχιλλέας Αβραμιού: Μακρής, Σταυρόπουλος, Γαλακούτης
Γήπεδο Αγίου Νικολάου Μεσσήνης
Αμφιθέα – Νέστορας Πύλου: Σερεμέτης, Λαμπροπούλου, Παυλοπούλου
Γήπεδο Κορώνης
Θύελλα Χαρακοπιού – Νέδουσα Αλαγονίας: Καστανάς, Κυριόπουλος, Ζέρβα
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
ΑΕΚ Καλαμάτας – ΑΕ Μάνης: Γεωργαντάς, Λουκάς, Μανιατέας
Γήπεδο Ασπροχώματος
Ατρόμητος Καλαμάτας – Αναγέννηση Παραλίας: Λάμιας, Π. Ηλιόπουλος, Αναγνωστόπουλος
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Θύελλα Παραλίας – Ίκαρος Καλαμάτας: Κασκάνης, Τσαούση, Δεδούσης
3.00 μ.μ.
Γήπεδο Στενωσιάς
Στενωσιά – ΑΟ Χατζή: Σακκάς, Λαζαράκης, Γιαννέας -
Την Τετάρτη : Α.Ε.Αιθαία - Α.Σ.Αμφιθέα  3-0 .- ^ @&
Στο  παιδικό
Εράνη  Φιλιατρών - Αστέρας  Αρφαρών  4-4  .- ^
Α.Ο Δωρίου -Κυπαρισσία  0-8 .- ^
Δόξα  Καλαμάτας - Α.Σ.Δαναός  1-0 .- ^
Α.Ε. Μάνης - Α.Ο. Ομόνοια 3-2  .- ^
Πράσινα Πουλιά - Απόλλων Καλαμάτας  4-0 .- ^
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Ηρακλής Καλαμάτας  0-5 .- ^
Πάμισος Μεσσήνης - Απόλλων Πεταλιδίου  2-5 .- ^
Τσικλητήρας Πύλου - Α.Ο. Πατίστας  1-2 .- ^

*** Δείπνο προς τιμήν του Γιάννη Καραβίτη που επέστρεψε από το σοβαρό τραυματισμό του (φωτογραφίες)
       
 
   Πραγματικά, όμορφη βραδιά ήταν η προχθεσινή για τους ανθρώπους του Ηρακλή Κυπαρισσίας, καθώς η Διοίκηση του Συλλόγου παρέθεσε δείπνο στο «Παραμυθάκι» στην Κυπαρισσία σε παίκτες και τεχνική ηγεσία προς τιμήν του Γιάννη Καραβίτη που επέστρεψε από το σοβαρό τραυματισμό του. Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Μπάμπης Αναστασόπουλος, έχοντας δίπλα του το συνεργάτη του Γιώργο Γιαννίκο και τον προπονητή Βασίλη Καραγκούνη,  ήταν φανερά χαρούμενος και συγκινημένος, όπως άλλωστε και ολόκληρη η ομάδα λόγω της επιστροφής του ποδοσφαιριστή Γιάννη Καραβίτη, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Στις αναφορές του, με αποδέκτες τους αθλητές, δεν σταμάτησε να τους ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους στην ομάδα, το ποδόσφαιρο που παίζουν και την προσπάθεια που καταβάλλουν τιμώντας τη φανέλα τους και την ομάδα και αναδεικνύοντας ότι ο Ηρακλής είναι ένα σοβαρό σωματείο που προάγει τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα ήταν χαρούμενη και τα συναισθήματα των ανθρώπων του Ηρακλή έντονα, ενώ στην ομάδα επικρατεί ικανοποίηση για το σύνολο και το ποδόσφαιρο που παίζουν καθώς και την άψογη συμπεριφορά στα γήπεδα. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες, όλοι μαζί, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, για μια καλή αγωνιστική παρουσία, με ήθος και fairplay.
Το σύνολο του ρόστερ του Ηρακλή αποτελείται από νέα παιδιά της περιοχής που αγαπούν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και θέλουν να προσφέρουν στην ομάδα, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση στήριζε και στηρίζει ακόμη περισσότερο την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες και μεταξύ τους υπάρχει πολύ καλό κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. Χαλαροί και ευδιάθετοι, αντάλλαξαν σκέψεις και απόψεις για τη φετινή χρονιά, τονίζοντας πως ουσιαστικά το πρωτάθλημα για τον Ηρακλή αρχίζει με το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με τη Δόξα. Μάλιστα, ο πρόεδρος είπε στους παίκτες πως ο παίκτης που θα βάλει το πρώτο γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα θα πάρει ως πριμ σημαντικό χρηματικό ποσό. Μαζί με τους ανθρώπους του Ηρακλή βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΑΟΚ, Δημήτρης Τσάγκος, επιβεβαιώνοντας και επαναβεβαιώνοντας την πολύ καλή συνεργασία που έχουν τα δύο σωματεία.
Σε δηλώσεις του στο «Θ», ο δραστήριος πρόεδρος του Ηρακλή Κυπαρισσίας, Μπάμπης Αναστασόπουλος, τόνισε πως «το δείπνο έγινε προς τιμήν του παίκτη μας του Γιάννη του Καραβίτη ο οποίος επέστρεψε από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο πρώτο κιόλας παιχνίδι, αλλά ευτυχώς πέρασε την περιπέτειά του και είναι εδώ μαζί μας και του ευχόμαστε όλοι περαστικά και σιδερένιος. Είμαστε όλη η ομάδα μαζί, όλα τα παιδιά, η διοίκηση και ο προπονητής, ενωμένοι και αγαπημένοι, με πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας, με αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη. Θέλω να εκφράσω για ακόμη μία φορά τις ευχαριστίες μου και της διοίκησης προς του ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για τη συμμετοχή τους στην ομάδα και τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθώς και για το καλό ποδόσφαιρο που παίζουν και την πολύ καλή συμπεριφορά τους στα γήπεδα. Η μέχρι στιγμής βαθμολογική θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν είναι η πραγματική που μας αξίζει και θα κάνουμε όλοι μαζί προσπάθεια να πάρουμε βαθμούς και να ανέβουμε, σταθερά και μεθοδικά με καλό ποδόσφαιρο στα παιχνίδια. Έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και, για εμάς, ουσιαστικά το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο».  Του Ηλία Γιαννόπουλου

 Live score: Απόλλων-ΟΦΗ (0-1), Ατρόμητος-Βέροια (17:15)
*** ΓΙΑ   ΤΗΝ  ΣΟΥΠΕΡ  ΛΙΓΚΑ  :
~** Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11
Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ   0-1  , (0-1) , .-^
Τα γκόλ :  28΄ Μακρής , (Γηπ. "Γ. Καμάρας", 15:00)
Διαιτητές : Αλεξ.  Δημητρόπουλος , Αναστασόπουλο  , Πετρόπουλο ,
Κάρτες : Κανακούδης , Κουτσιανικούλης , Γκουέλα , Πετρόπουλος , Καμαρά , Παπάζογλου ,
Απόλλων Σμύρνης (Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Αλβάρεζ, Δεληζήσης(Παπαζαχαρίας ), Κανακούδης, Καμαρά, Κόρμπος, Φαρινόλα, Διαμάντης(Μίγκας), Γκουέλα(Τσιλιγκίρης), Πετρόπουλος.
 Στον  πάγκο Απόλλωνα : Γουμάγιας, Τσιλιγκίρης, Μίνγκας, Παντελιάδης, Μπάρκογλου, Χατζηζήσης, Παπαζαχαρίας
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κουτσιανικούλης (Βερόν), Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Μονιάκη (Ογιο) .
Στον πάγκο  ΟΦΗ : Δασκαλάκης, Βερόν, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακουκούλα, Όγιος, Στάθης
To  video  από  τον  αγώνα και  το  γκόλ με  δηλώσεις :
~* Απόλλων Αθηνών   - ΟΦΗ  0 - 1   δηλώσεις γκόλ  23 -11 -2013 : http://youtu.be/VIzghEWI794 ,
Ατρόμητος - Βέροια   1-0  , (1-0) .- ^ (Δημ. Στάδιο Περιστερίου, 17:15)
Τα  γκόλ : 43΄ Θαν. Καραγκούνης ,
Κάρτες : Μπαργκάν ,Αμαραντίδης , Τζημογιάνης ,Ορέστες  , Ταυλαρίδης ,
Διαιτητές  : Μ.  Λαμπρόπουλος , Η. Αλεξίας , Π. Σταθόπουλος ,
 Η ενδεκάδα του Ατρόμητου Γιώργου Παράσχου : Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης(Γεωργίου), Ούμπιδες, Δημούτσος(Καραμάνος), Μπρίτο(Πίτο  Γκαρσία), Παπαδόπουλος
Στον πάγκο Ατρομήτου  : Σηφάκης, Φυτανίδης, Πίτου Γκαρσία, Μπάλλας, Καραμάνος, Καλλέργης, Γεωργίου.
Η ενδεκάδα της Βέροιας του Ράτκο Ντόστανιτς: Λόπεθ(Αναστασόπουλος ), Μρντάκοβιτς(Μάνος), Μπεν, Σισοκό, Σιόντης, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Ορέστες, Όστοϊτς, Αποστολόπουλος(Τζημογιάννης)) , Τραπ.
Στον πάγκο  Βέροιας :Αναστασόπουλος, Τζημόγιαννης, Μπάρμπας, Βεργώνης, Πλαβούκος, Μάνος, Ζεζίνιο.
 Το  βίντεο  από αγώνα  γκόλ :
~* ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -  ΒΕΡΟΙΑ  1- 0  ημίχρονο γκόλ 23/ 11/ 2013 : http://youtu.be/KUAKkzKtdKM ,
Πανθρακικός - Ολυμπιακός Πειραιώς    1-3 , (1-1) .-  (Δημ. Στάδιο Κομοτηνής, 19:30)
Τα  γκόλ : 21΄ Μανωλάς  , 43΄ Ιγκόρ  , 53 ΄ Κάμπελ , 58΄ Σάμαρης ,
Κάρτες : Ιγκόρ ,Τριανταφύλλου   , Μπαϊκαρα , Παπαγεωργίου , Καρακατσάνος, Ζεκίνια ,
Διαιτητής : Χ.  Μήτσιος , Α. Θανασακούδης , Γ. Πασχάλης ,
Πανθρακικού: Κουτσόπουλος, Τριανταφύλλου(Χασομέρης), Ίγκορ, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Κάσες(Ζεκίνια) , Τζάνης, Ντιόγκο, Παπαγεωργίου, Ζος, Σαρακατασάνος
Στον  πάγκό :  Αθανασιάδης, Μίκουλιτς, Σκλιοπίδης, Χασομέρης, Ζεκίνια, Πόποβιτς, Καθάριος
Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Εντινγκά, Σαβιόλα, Σάμαρης, Φουστέρ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς(Μικέλ Τόρες), Νοτομίνγκες( Κάμπελ) , Βάις(Μασάντο), Μπονγκ ,
Στον πάγκο  : Μέγερι, Τόρες, Μασάντο, Κάμπελ, Σαλίνο, Γιαταμπαρέ, Ολαϊτάν
ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ  ΣΤΟΝ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !!  ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ  ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ  ΤΗΣ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ !!!
Τα  βίντεο  και  τα  γκόλ  από το  ματς :
~* ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ  1 - 1   ημίχρονο  γκόλ  23- 11- 2013 : http://youtu.be/kPZMMEXDOxk ,
~* Πανθρακικός - 0ΣΦΠ  1- 1  ισοφάριση  23 /11/ 2013 : http://youtu.be/bsfB-jReshw
~* ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ 1- 2   γκόλ 23/ 11/ 2013: http://youtu.be/NU38xdYsJeI ,
~* ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ 1- 3 γκόλ   23 -11 -2013: http://youtu.be/QegwoDbu664 ,
 
 
~* Πανθρακικός -  Ολυμπιακός  1 - 4  4ο  γκόλ 23- 11- 2013 : http://youtu.be/COV3iPZf2KE ,
~* ΠΑΝΘΑΚΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ   1- 4  δηλώσεις γκόλ  23/ 11/ 2013 : http://youtu.be/3o7Ttb6Cv7o ,
 ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (Γηπ. "Απ. Νικολαϊδης", 15:00) Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης (Παγκρήτιο Στάδιο, 17:15)
Ξάνθη - Παναιτωλικός ("SKODA Ξάνθη Αρένα", 17:15)
Καλλονή - Πλατανιάς (ΟΑΚΑ, 17:15)
ΠΑΟΚ - Αρης (Γηπ. Τούμπας, 19:30)
ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11Λεβαδειακός - Πανιώνιος (Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς, 19:30)
   Live ΚΑΟΔ - Κολοσσός (21-19 10'), Tρίκαλα - ΠΑΟΚ (18:00) και Πανιώνιος - Ηλυσιακός (18:00)
*** ΓΙΑ  ΤΗΝ Α1  ΣΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ :
~** Η «αυλαία» πέφτει τη Δευτέρα (25/11, 19:15) στο ΣΕΦ, όπου ο μόνος αήττητος μέχρι στιγμής στην Α1 Ολυμπιακός εκτίει την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11
«Δ. Κραχτίδης» 16:00 ΚΑΟ Δράμας-Κολοσσός Ρόδου 76-79 .- ^   , (21-19) (Αναστόπουλος, Μητσόπουλος, Διαμαντής)
Τα δεκάλεπτα: 21-19, 39-34, 55-50, 76-79.
Διαιτητές: Αναστόπουλος, Μητσόπουλος, Διαμαντής
ΚΑΟΔ (Νέναντ Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 3, Κόβιτς 10, Τζόουνς 2, Μπράουν 20 (4), Βον 6, Μάρκοβιτς 13 (1), Μπάβτσιτς 5, Ζάρας 15 (2), Μπένας 2
ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Μιχάλης Κουταλιανός): Παπαντωνίου 12 (1), Γεωργαλής, Κόμματος 4 (1), Σμιθ 10, Στεφανίδης 19 (3), Σίμπσον 8 (2), Κουκουλάς 4, Τσάμης 10 (2), Προύιτ, Οσμπι 12

Τρικάλων 18:00 Τρίκαλα-ΠΑΟΚ  87-76 .- ^ (Τανατζής, Ψαριανός, Τσώνος Β.)
Τα δεκάλεπτα: 18-11, 45-32, 66-45, 87-76
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τανατζής, Ψαριανός, Τσώνος Β.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Φλεβαράκης): Έβανς 11, Περούνιτσιτς 3 (1), Γιούιν Τζ. 22, Γιαννακίδης 8 (1), Πέτροβιτς 11 (2), Γκρέιντζερ 21 (1), Δεληγιάννης 3, Ματαλόν 6, Φούντας, Νικολόπουλος, Μουτακαμπίρ 2.
ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Πέιν 4, Κούπερ 7 (1), Χαραλαμπίδης 13 (3), Τσόχλας 8 (2), Βουτσίτσεβιτς, Τσαϊρέλης 10, Δέδας 9 (3), Μαργαρίτης 17, Μπόγρης 8, Κασελάκης, Λιάπης.

Ν. Σμύρνης 18:00 Πανιώνιος-Ηλυσιακός  69-64 .- ^  (Κορομηλάς, Τζαφλέρης, Παφίλης)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κορομηλάς, Τζαφλέρης, Παφίλης
Τα δεκάλεπτα: 18-23, 32-37, 52-56, 69-64
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 29 (2), Ντούβνιακ 15 (1), Κάρτερ 2, Μίλμπουρν 10 (2), Αθανασούλας, Σκορδίλης 2, Καββαδάς 1, Λάνγκφορντ 5, Σίμτσακ, Κυρίτσης 4, Σαλούστρος 1.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Λιόγας): Καυκής 13 (1), Αντωνάκης 3 (1), Σμιθ 7 (1), Χατζής 6, Δορκοφίκης 2, Στέφενς 15 (1), Ιωάννου 4, Μπότζ 6, Άντερσον 8 (1).
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11«Ι. Ζηρίνης» 16:00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Ίκαρος Χαλκίδας (Πηλοΐδης, Φούφης, Δεσλής)
Αλεξάνδρειο 16:00 Άρης-Παναθηναϊκός (Χριστοδούλου, Παπαπέτρου, Βαρδάλος)
2ο ΚΓ Ελευσίνας 16:00 Πανελευσινιακός-ΑΓΟ Ρεθύμνου (Σχινάς, Σταματόπουλος, Τσούνας)
ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11
ΣΕΦ 19:15 Ολυμπιακός-Απόλλων Π. (Μπήτης, Παντελίδης, Αναστόπουλος Αντ.) --κεκλεισμένων των θυρών--

 Επιβεβαίωσε το «μπάσιμο» στην ΠΑΕ ο Δ. Γιαννακόπουλος
***  «Είμαι θετικός, έρχονται εξελίξεις»
~ Επιβεβαίωσε το «μπάσιμο» στην ΠΑΕ ο Δ. Γιαννακόπουλος
Σε πλήρη επιβεβαίωση της αρχικής πληροφορίας ότι τις προσεχείς ημέρες θα καταθέσει πρόταση για την αγορά μετοχών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου για να δει τον αγώνα ΠΑΟ – ΠΑΟΚ στο μπάσκετ γυναικών και εκεί παραδέχτηκε ότι στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις!
Ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας μπάσκετ, όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για την πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και απάντησε: «Ναι, είμαι θετικός. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και θα ενημερωθείτε σχετικά».
Σε ερώτηση που του έγινε αν πρόκειται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τόνισε λακωνικά: «Θα δούμε, θα ενημερωθείτε»!
Παναθηναϊκη Συμμαχία: «Τον περιμένουμε με χαρά»
Στο μεταξύ, «κύκλοι» της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αναφέρθηκαν στο ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ, τονίζοντας ότι περιμένουν τη βοήθειά του. Μάλιστα, του... άνοιξαν την πόρτα, προκειμένου να ισχυροποιηθεί ο Παναθηναϊκός, διαρρέοντας ότι:
«Περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά την βοήθεια της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του Παναθηναϊκού μας».

Νίκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, αναβολή στην Κέρκυρα
***  4η στροφή της Α1 πόλο
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11
Κέρκυρα - Πανιώνιος (Αναβλήθηκε)
ΠΑΟΚ - Αργοστόλι 13-6
Παναθηναϊκός - Εθνικός 14-7
Ολυμπιακός - Γλυφάδα 17-2
Παλ. Φαλήρου 19.00 Παλ. Φάληρο - Νηρέας Λαμίας (Σταυρίδης, Κραβαρίτης)
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11ΝΟΒ 14.00 Βουλιαγμένη - Χίος (Σκαλοχωρίτης, Ποσποτίκης)
 
*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.-  
~****** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 ,     =2878  video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =1334   video.-
~    http://www.youtube.com/vlasiskal , =    1347 video.-
                                             ***   Σύνολο  :  5559  βίντεο ανηρτημένα .-
 
 ***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2013 :
~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/11/01-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  01 Νοεμβρίου  2013 , ΚΑΛΟ   ΜΗΝΑ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !!!μαζί με  την ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΜΑΣ !!!
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/11/02-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Σάββατο  02  Νοεμβρίου  2013 .
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/11/03-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Κυριακή 03  Νοεμβρίου  2013  .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/11/02-03-04-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ  τριήμερο 02, 03  και  04  Νοεμβρίου  2013  , ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση .-
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/11/04-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  04  Νοεμβρίου  2013  .-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/11/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 05 Νοεμβρίου  2013 .-
~   http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/11/05-2013.html ,  Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  05  Νοεμβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/11/06-2013.html , Το αγιάζι  της    ενημέρωσης  Α και Ω  Τετάρτη  06  Νοεμβρίου  2013   ,  Οτι  μαθαίνουμε  σας  το  γράφουμε ... γράφοντας ...Αντιγράφοντας ! .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/11/07-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2013 .-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/11/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 08- Νοεμβρίου 2013.-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/11/09-2013.html  ,  Στο  Σαββατιάτικο  αγιάζι  της  ενημέρωσης 09  Νοεμβρίου  2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/11/11-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/11/12-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/11/12-2013.html , Όλα  τα  του  Γάμου  12 Νοεμβρίου  2013 .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/11/12-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 .-
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/11/13-2013.html  , Το  αγιάζι της  ενημέρωσης   Τετάρτη 13  Νοεμβρίου  2013 .-
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/11/14-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  14  Νοεμβρίου  2013.-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/11/15-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Παρασκευή  15  Νοεμβρίου  2013.-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/11/16-2013.html  , Ενημέρωση  του  Σαββάτου  16  Νοεμβρίου  2013 .-
~    http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/11/17-2013.html ,   Ενημέρωση της  Κυριακή  17  Νοεμβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/11/18-2013.html , Ενημέρωση  Δευτέρας   18  Νοεμβρίου  2013.-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/11/19-2013.html , Ενημέρωση  της  Τρίτης  19  Νοεμβρίου  2013 .-
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/11/20-2013.html , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  20  Νοεμβρίου  2013 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/11/21-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  21  Νοεμβρίου  2013  .-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/11/22-2013.html , Ενημέρωση  της  Παρασκευής  22  Νοεμβρίου  2013.-
 
Δημοτικό  Γήπεδο ΑΣΤΕΡΑ ΑΡΦΑΡΩΝ  2013
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/11/23-2013.html , Ενημέρωση Σαββάτου 23 Νοεμβρίου 2013 .-
~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου